over ons

Flexibel

Kardescleaning werkt op flexibele tijden, wanneer het u dus uitkomt. Ook in de avonden en weekenden.

Kwaliteit

Wij hebben ervaring met elk soort vuil, zowel stof als leer. Wij gebruiken uitsluitend de beste producten om de kwaliteit te garanderen

Op locatie

Kardescleaning kan uw meubelen reinigen op locatie door heel Nederland en België.

Gegarandeerd alles schoon en vlekkeloos

Kardescleaning heeft ervaring met allerlei soorten vuil en vlekken. Wij zijn in staat om zitmeubels, tapijten, matrassen en auto interieur te reinigen waardoor het aanvoelt en uitziet als nieuw. Klik hier en bekijk een aantal voorbeelden welke meubelstukken we schoon en vlekkeloos hebben gekregen!

Tegen betaalbare tarieven bieden wij u hoogwaardige en professionele meubelreiniging aan. Wij garanderen u dat alles schoon en vlekkeloos wordt. 

Wij reinigen meestal op locatie. Dit zorgt ervoor dat wij minder lang bezig zijn om uw meubelen te reinigen en dat u weer snel gebruik kunt maken van uw meubelstuk.

Bekijk nu onze tarieven!

Op locatie door heel Nederland

Of u nou reiniging wilt hebben voor uw meubelstof thuis of op uw kantoor, wij komen naar uw locatie. Dit zorgt ervoor dat wij gelijk kunnen beginnen te reinigen waardoor we sneller ons werk kunnen afronden en u weer kunt genieten van uw schone meubelen. Ook uw auto interieur kunnen wij bij u op locatie komen reinigen. Indien nodig, bij bijvoorbeeld slecht weer, kunnen we bespreken om de auto te rijden naar onze locatie in Rijen. Hier kunnen wij overdekt ongestoord onze werkzaamheden uitvoeren.

Ook op locatie in België

Bent u gevestigd in België? Ook dan is het mogelijk dat wij bij u op locatie uw meubelstof kunnen reinigen! Neem nu contact op met ons zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

1
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?